ANKARA / AKYURT - Akyurt Yıldırım Beyazıt İlkokulu

Kas

Sayın Akyurt ilçe Kaymakamımız Mehmet Tunç kendi başlatmış olduğu 7 den 70 e projesi kapsamında okulumuzu ziyaret ederek 1/A sınıfımıza hikaye okumuş. Renkli canlandırmaları ile miniklerimizi yeni dünyalar keşfetmeye geldik etmiş renkli anlar yaşatmıştır. Kendisine velilerimizden gelen teşekkürleri iletmek ve okulumuzu ziyareti ile onurlandırdığı için çok teşekkür ederiz.

Kas

4A ve 4-B sınıfı sosyal bilgiler dersi kapsamında geleneksel çocuk oyunları etkinlikliğimiz heyecan ile oynadık  hem öğrendik hem eğlendik

Kas

Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı kapsamında okulumuzda etkinlikler yapıldı.

Ekm

100.yılda 100 kitap hediye projemiz kapsamında kura ile kitap kazanan öğrencilerimizi hediyeleri ile buluşturduk. Keyifle okusunlar.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılını okulumuzda velilerimizin de katılımı ile coşkuyla kutladık. Emeği geçen öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Değerli Diş Hekimlerimiz: Dt.Tuğba Köse ÖZDEN Dt.Özlem TÜRKYILMAZ Dt.Arzum KARAAHMETOĞLU Dt.Ayşen PAKDEMİR ' in katılımlarıyla okulumuz öğrencilerine DİŞ SAĞLIĞI EĞİTİMİ verildi.

Ekm

Akyurt Yıldırım Beyazıt ilkokulu olarak öğretmenlerimiz ile ilçemizde düzenlenen Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamalarına katıldık.

Ekm

Miniklerimizin 100. yılımızda cumhuriyet yürüyüşü.

Ekm

4-A sınıfı Sosyal Bilgiler dersi "Geçmişte Biz" teması başlığı ile başkent müzelerini gezdi. (Etnografya müzesi

Resim ve heykel müzesi

Kurtuluş müzesi

Cumhuriyet müzesi )

Pursaklar belediyesine ait Endemik vadide yöremize ait endemik bitki ve hayvanlari inceledi.

Ekm

SPORDA YETENEK AKYURT LU GENÇLERLE GELECEK projesi kapsamında okulumuzda yetenek taraması Gençlik Spor Müdürlüğümüzden öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirildi

Ekm

Okulumuzda başlattığımız CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA 100 ÖĞRENCİMİZE KİTAP HEDİYE projemiz kapsamında sınıflarımızdan 4 er öğrenciyi kura ile belirledik.

Ekm

Sümeyye Tavşan öğretmenimizin 4/B sınıfı ile düzenlemiş olduğu 1. Türkiye Büyük Millet Meclisi Kurtuluş Savaşı Müzesi gezisi.