ANKARA / AKYURT - Akyurt Yıldırım Beyazıt İlkokulu

Akyurt Yıldırım Beyazıt İlkokulu

Yıldırım Mah. Dr. Neslihan Özenli Cad. No7 Akyurt/ANKARA
Vizyon
Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, teknolojik açıdan donanımlı, yıldan yıla kendini geliştiren, nitelikli ve fark yaratan bir kurum olmak vizyonumuzdur.
Misyon
Özümseyerek öğrenen, öğrendiği bilgiyi kullanan, kullandığı bilginin sonuçlarını değerlendiren, öz denetim ve öz yönetim becerisi gelişmiş, problemleri çözen ve pratik çözümler üreten, özgür düşünen, çağdaş, yenilikçi ve teknolojik gelişmelere ayak uyduran, kültürel, milli, ahlaki ve evrensel değerlere uygun hareket eden, sosyal sorumluluk ve bilimsel projelere katılmaya istekli, lider nitelikli bireyleri yetiştirmek misyonumuzdur.
E-Twinning Kalite Ödülü
09:00-12:25-13:05-14:40
Doğal Gaz
Ulaşım
Okulumuza ulaşım Ankara il merkezinden yaklaşık 15 dakika arayla hareket eden Özel Halk Otobüsleri ve EGO(488) ile sağlanmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Akyurt İlçe Kaymakamlığı´na 1 km, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´ne 50 m uzaklıktadır.
e Twinning çalışmaları
Proje Çalışmaları
Okulum Temiz-Sıfır Atık-E-Twinning-Erasmus-10bin okul -Beslenme Dostu Okullar-Aile Eğitimi vs.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Okulumuz Erasmus Kapsamında KA101 Proje Ortağı olmuş ve 15.05.2016 yılında iki haftalık İsveç-Stockholm hareketliliğine 2 idareci ve 4 öğretmen göndermiştir.